tirsdag den 26. juli 2011

ferie-update

Idag er jeg ganske fortrøstningsfuld. For en gangs skyld. Fik øvet i morges, og kogt bønner til fryseren. Har været til sangtime, det var ganske godt, selvom føltes lidt som en psykolog-session. Jeg har nogle seriøse blokeringer mentalt, musikalsk, personligt, kunstnerisk, kropsligt, som jeg skal arbejde med...

Drikker friskmalet kaffe, åååh. stener alt muligt på youtube, modkraft, information, politiken, blogs, og i de tre selvudviklingsbøger, jeg lige har lånt på Valby bibliotek. ja, selvudvikling! jeg får det også dårligt af det ord. Men de lyder altså ok lige præcis de her bøger... mere om dem senere, hvis de kan gøre sig fortjent til lidt spalteplads.

Derudover har jeg endelig fået taget mig sammen til at lave noget træning. Løbetur i søndags, og styrketræning igår. Og det kan mærkes på kroppen! det er også ved at være et år siden sidst.. men der er ingen undskyldninger, når man har to fitnessrum i kælderen. glæder mig til at se fremskridt :)

Queer Festival i aften, yes! Endelig kan jeg få taget mig sammen til at komme afsted. Selvom jeg faktisk ikke tør... mest pga. nye mennesker, tøjkrise og identitet eller ikke-identitet.

Her er noget af det jeg arbejder på for tiden, det er simpelthen så lækkert :)

Jeg har nu haft ferie i snart to måneder, en måned tilbage. Det er vildt. Har ikke nået alt det jeg gerne ville, som sædvanligt. Men jeg er blevet meget bedre til at holde fri og lave ingenting, så det er da altid noget :) der kommer en update mere når ferien er slut, om fremskridt eller mangel på samme...

Noget af det bedste ved København om sommeren er alle de gratis koncerter. Der er orgelfestival Holmens Kirke og Helligåndskirken, så de næste uger skal jeg til orgelkoncert næsten hver dag. Derudover er der en masse andre gratis koncerter... og så skal jeg høre Shostakovich: 5. symfoni i Tivoli. Det glæder jeg mig rigtigt meget til!

Nyd sommeren!

En lille hilsen fra Fur, hvor jeg var i sidste uge. Udsigt til Limfjorden fra flyglet. Fantastisk!