torsdag den 21. januar 2010

2010

Jeg har fået min energi tilbage!!! :D I hvert fald idag. Har nok (in)diskrete humørsvingninger. Men nu er jeg endelig kommet op af sofaen, og nu kan jeg slet ikke vente med at komme igang med at øve. Jeg synes det er en passende dag at offentliggøre nogle af mine mål for året, nu hvor jeg er fortrøstningsfuld. Dette er ikke nytårsforsætter som sådan, men ting jeg gerne vil opnå i år. I 2010 vil jeg:

- blive optaget på MGK på klassisk sang
- flytte til Kbh
- finde et job
- begynde til spinning
- begynde at dyrke yoga
- være mere social
- tage på pilgrimsvandring på Caminoen
- besøge Sidsel i Berlin
- få en tattoo
- besøge Taizé-klostret i Frankrig
- forblive sXe

Det bliver godt!

En hyldest til Schostakovitch (om end lidt komisk)

Schostakovitch-kålormen er genopstået! Schostakovitch-kålormen er en kålorm lavet af cirkler af karton, som hver repræsenterer et af Schostakovitchs værker eller modtagne priser i kronologisk rækkefølge! Den er oprindeligt lavet af mig og nogle elever fra Orkesterefterskolens årgang 05/06, og nu hænger den på min væg. Nørdet? Nej da! :)
Dengang kendte vi meget lidt til Schostakovitch som komponist, vi synes bare han lød spændende, så vi valgte at lave et projekt om ham. Jeg kan ikke huske ret meget af det, men nu er jeg begyndt at beskæftige mig med noget af hans musik igen, og så kom kålormen frem :D
Slutningen af 4. sats i hans 5. symfoni, der hvor violinerne og celloerne (måske alle strygerne?) spiller den samme tone meget meget længe i gentagne ottendedele - det er simpelthen genialt og utroligt creepy på samme tid!!!!!!!!! Respekt.

Billeder af kålormen: